Prodaja sredstava za oralnu higijenu

Kod nas možete kupiti profesionalna sredstva za oralnu higijenu po pristupačnim cenama uz stručan savet i konsultaciju!

 

                        

 

 

 
 
 
 
 
 

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova

 

 

Stomatologija - Dentalni turizam


Prijem i rad sa pacijentima iz inostranstva


Naša stomatološka ordinacija, u poslednje vreme sve više ugošćava i radi sa pacijentima iz drugih država. Osim naših gradjana koji rade i žive u inostranstvu, koji su nam redovni pacijenti sve je više stranih drzavljana koji stupaju sa nama u kontakt. Dolaze po preporuci prijatelja ili nas kontaktiraju putem web sajta, e-maila ili telefona.
Komunikacija sa pacijentima e-mailom pokazala se veoma uspešnom. U praksi nam je da pacijent izloži svoj problem i potrebe, zatim preporučujemo da se uradi OPT snimak obe vilice. Na osnovu snimka stičemo uvid u situaciju i sklapamo sliku zuba, njihovog stanja i stanja okolnih struktura. Najčešće pacijent putem e- maila pošalje rentgen (RTG) snimak. Po prijemu smimka, zubar tj. tim stručnjaka naše stomatoloske ordinacije pristupa detaljnoj analizi slučaja sa izradom  orijentacionog plana za lečenje.
Zubarska ordinacija veoma brzo informiše pacijenta o: intervenciji koju treba da uradi kao i o njenom vremenskom trajanju, broju potrebnih dolazaka do stomatološke ordinacije i o ceni lečenja. Stomatoloska ordinacija cenovnik.
Po izložemom planu i informacijama od strane lekarske ordinacije, pacijent donosi odluku o prihvatanju izloženih i opisanih stomatoloških usluga i lečenju. Po odluci za saradnju sa nama i lečenju bolesti zuba, ugovaraju se datum i vreme dolaska. Nakon uspešno obavljene sanacije i lečenja, dogovaramo se o sledećem kontrolnom pregledu i dolasku.

 

Da li vam je potreban stomatolog?

U vreme godišnjih odmora i državnih praznika, jedan deo naših gradjana koji privremeno žive i rade u inostranstvu posećuju svoju rodbinu i prijatelje nastojeći da slobodno vreme iskoriste lečeći svoje zube. Ukoliko Vam je potreban stomatolog naša stomatoloska ordinacija Vas poziva da  iskoristite naše popuste i akcijekao i da slobodno vreme provedete lečeći zube kod nas! Vrhunska usluga, svetski priznati zubari sa dugogodišnjim iskustvom i akcijske cene!

Sve na jednom mestu:
Laboratirija- zubotehnicarska, estetska stomatologija, oralna hirurgija, ortodoncija, endodoncija, ortopedija vilica, implantologija itd. Proteze za zube- totalna proteza, skeletirana proteza, parcijalne proteze, mobilne proteze, implanti, plombiranje zuba, vadjenje zuba, vadjenje korena zuba, poliranje zuba, lasersko izbeljivanje zuba, skidanje kamenca sa zuba, lečenje bolesti desni itd. 

 

 

 

Potreban stomatolog beograd - ocena stranice 5.0 od 5 na osnovu 2 glasova.
Korisnici ocene:  / 2
LošeOdlično 

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest