Prodaja sredstava za oralnu higijenu

Kod nas možete kupiti profesionalna sredstva za oralnu higijenu po pristupačnim cenama uz stručan savet i konsultaciju!

 

                        

 

 

 
 
 
 
 
 

Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

 

 

Prodaja sredstava za oralnu higijenu

Kod nas možete kupiti profesionalna sredstva za oralnu higijenu po pristupačnim cenama uz stručan savet i konsultaciju!

Bez cetkice za zube danas je tesko zamisliti život. Njena svrha je da život učini kvalitetnijim i tako da je postala deo naše svakodnevnice. Pri kupovini cetkica za zube većinom kupujemo po automatizmi i nikada nismo sigurni da li kupujemo odgovarajuću cetkicu. Dozvolite da Vas posavetujemo u vezi kupovine i ponudimo Vam najbolju, odgovarajucu cetkicu.

         cetkica za zube

oralni irigator prodaja          sredstva za ispiranje usta

 

Interdentalne cetkice

Kada su interdentalni prostori širi, međuzubnom-interdentalnom četkicom možemo da temeljno odstranimo plak. Intradentalne cetkice se upotrebljavaju i koriste  kod implantata, mostova, fiksnih ortodontskih aparata kao i posle operacija desni. Cetkica mora da bude odgovarajuca. Sa premalom čišćenje neće biti delotvorno, a sa prevelikom bi ste mogli da oštetite i povredite desni. Za savet o izboru odgovarajuće četkice  možete se obratiti našem stomatologu.

 

Cetkice za zube

Kod kupovine cetkice za zube potrebno je da obratite pažnju da cetkica bude odgovarajuće veličine ioštrine. Četkicu koja će omogućiti lak pristup svim površinama zuba. Četkica za zube  tj. njena glava kod većine odraslih osoba treba da bude široka oko centimetar i dugačka oko dva i po centimetra. Takva četkica je najlakša za upotrebu. Četkice sa većim glavama mogu stvoriti problem pri četkanju kutnjaka jer ih je teško dohvatiti. Drška četkice mora da bude dovoljno dugačka da se može udobno držati u ruci. Cetkica moze biti meka, srednja i tvrda. U zavisnosti od problema sa desnima i drugim stomatološkim problemima birajte oštrinu cetkice. NAjbolje cetkice za zube po preporuci stomatologa su meke,a najprodanije su ipak srednje i tvrde.

 

Oralni irigator

Glavni uzrok zapaljenja desni su bakterije. Lepljivi slij bakterija-plak se kontinuirano formira na zubima i ispod linije desni.  Ispod linije desni bakterija oslobadja toksine što izaziva iritiranost i upalu desni. Pod uticajem toksina desni će popustiti i odvojiti se od zuba. Tako će nastati prostor koji se naziva parodontalni džep. Takvi džepovi se teško čiste od bakterija pa se one razmnožavaju i rastu. Ostali uzroci su pušenje,  ortodotske proteze, dijabetes, krunice i mostovi, trudnoća.. Prevencija je najbolji način lečenja  bolesti desni i zuba. Najdelotvorniji i najbrži način za sprečavanje bolesti desni je upotreba oralnog irigatora i njegovo uvodjenje u svakodnevnu oralnu higijenu. Oralni irigator je patentiran od strane stomatologa. 

Upala desni može da se spreči na vreme.

Sredstva za ispiranje zuba

         

 

 

Korisnici ocene:  / 0
LošeOdlično 

Preporucite nas !

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest